Ons verhaal

Forus-P begon in 1991 met het ontwikkelen van webapplicaties onder leiding van oprichter Robert van Manen. Doordat de media steeds meer aandacht ging besteden aan veilige webapplicaties, zijn wij ons gaan specialiseren in cybersecurity. Vanaf 2010 voeren we onder andere zeer geavanceerde, grondige web application scans en pentesten uit. Op 1 januari 2021 heeft Robert van Manen het stokje overgedragen aan zijn dochter Eveline van Manen en bonusdochter Dafna Peters. Zij zetten het bedrijf vol enthousiasme voort.

Wie zijn wij?

“Ik heb een achtergrond op het gebied van online marketing en communicatie en heb 16 jaar bij LeasePlan gewerkt. Daar kwam ik in aanraking met het ontwikkelen van websites en intranet waardoor mijn interesse in IT alleen maar groter werd. Inmiddels ben ik al jaren betrokken bij Forus-P. Mijn vaders enthousiasme over cybersecurity werkte al snel aanstekelijk waardoor ik binnen het bedrijf steeds actiever werd. Mijn grootste uitdaging? Vanuit mijn woonplaats in Ierland een bedrijf in Nederland aansturen.”

Eveline van Manen

“Ik heb altijd een passie gehad voor computers en alles wat met IT te maken had. Na mijn studie ging ik dan ook direct aan de slag bij Capgemini als software developer. Van daaruit ben ik verder doorgegroeid naar een aantal interessante rollen, waaronder software engineer, teamleider en project manager. Ik heb met allerlei klanten aan veel verschillende projecten gewerkt. Na een pauze in mijn carrière om voor mijn kinderen te zorgen, was de zoektocht naar een nieuwe uitdaging begonnen…”

Dafna Peters

Samen verder

Dafna: De vacature bij Forus-P was interessant, maar toen ik het sollicitatiegesprek met Eveline achter de rug had, was het voor mij helemaal duidelijk dat dit mijn thuis was!

Eveline: Er was meteen een klik tussen ons én de aansluiting was perfect. Dafna had nét dat extra stukje technische kennis dat bij mij ontbrak en kon het bedrijf op locatie gaan managen. Ook mijn vader zag het helemaal zitten. Ideaal!

Dafna: De samenwerking tussen ons liep geweldig en ook al kenden we elkaar nog maar net; we waren bijna direct bevriend en vulden elkaar zakelijk naadloos aan.

Eveline: Dafna voelde al heel snel als familie voor ons. Een beste vriendin/zus voor mij en een soort bonus dochter voor mijn vader. Dus toen hij concreet plannen voor zijn pensioen wilde maken, was er voor ons geen twijfel: Dafna en ik gingen samen het bedrijf voortzetten!

"Met onze proactieve aanpak zijn klanten continu op de hoogte van de status van hun webapplicatie. Zo helpen wij graag om hackers een stapje voor te zijn."

Eveline van Manen
co-CEO

“Wij combineren zeer specialistische kennis van diepgaande web application scans met uitgebreide pentesten. Een mooi totaalplaatje."

Dafna Peters
co-CEO

"Als wereldwijde expert in webapplication scanning beschermen we duizenden webapplicaties tegen hackers."

Doireann Connolly
Cyber Security Marketing
& Support Hero

"Wij combineren geavanceerde software met handmatige checks. In ons gedetailleerd rapport staat of en waar kwetsbaarheden zich bevinden."

Naomi O’Neill
Cyber Security Support Hero

 

"Elke scan bereiden wij grondig en handmatig voor. Dit zorgt dit voor een zo compleet mogelijk resultaat."

Ruth Williams
Cyber Security Support Hero

"Met toestemming breken wij in binnen webapplicaties en sporen we beveiligingsissues op die misbruikt kunnen worden."

Adam Cornelissen
Certified Ethical Hacker

"Vrijwel alle systemen zijn te hacken. Samen met de klant bespreken we het gewenste doel om aanvallen te voorkomen."

Onze pool van ethical hackers

Maak kennis met onze experts

Bijblijven in dit vakgebied is een uitdaging want ontwikkelingen gaan razendsnel. Forus-P volgt het op de voet en werkt met goed opgeleide mensen die gewend zijn om met de laatste technieken om te gaan. Wij zijn een deskundig, ervaren en vooral enthousiast team van experts.

Wij staan altijd klaar!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons!

Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht in te vullen

Contactformulier over ons