+31 (0) 85 0802716 secure@forus-p.com
Wat we doen. hoe we het doen
Wij doen er alles aan om de online veiligheid van uw bedrijf te vergroten zonder dat u er zelf veel aan moet doen. Ons team heeft alle expertise in huis om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op Cyber Security gebied veilig wordt, is en blijft! Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met onze klanten en partners heel belangrijk. Op het moment dat er iets aan de hand is kunnen we snel schakelen!

Ons verhaal

Forus-P bv is opgericht in 1991 en sinds 2010 specialist op het gebied van Cyber Security. Voordat de focus op Cyber Security kwam te liggen, heeft oprichter Robert van Manen meerdere invullingen aan het bedrijf gegeven, van het leveren van spraaksoftware tot het ontwikkelen van webapplicaties. Robert heeft daar voor onder andere als International Customer Service Director bij Prime Computer in Boston, USA, gewerkt en heeft in Nederland diverse Service Management posities bekleed. De rode draad bleef altijd: optimale service verlenen en eventuele zorgen van klanten en opdrachtgevers wegnemen. Deze instelling zit het Forus-P team nog altijd in het bloed: de klant staat centraal.

De focus op Cyber Security ontstond in 2009. Forus-P ontwikkelde toen voornamelijk webapplicaties. Binnen één maand vroegen meerdere klanten of deze applicaties wel veilig genoeg waren. Een goede vraag, want in de media kregen onveilige websites, malware en phishing steeds meer aandacht. We zijn ons toen gaan richten op de beveiliging van webapplicaties. Omdat geen organisatie hetzelfde is, bieden we verschillende mogelijkheden aan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Team Forus-P

"Voor ons bedrijf kiezen we getalenteerde professionals, die zelfstandig kunnen werken én een juiste klantgerichte instelling hebben."

Robert van Manen
CEO

"Ons uniek pakket aan diensten samen met onze proactieve en persoonlijke aanpak zorgt dat wij de zorgen van klanten uit handen kunnen nemen."

Eveline van Manen
Managing Director

“Onze uitgebreide diensten en kennis van cyber security combineren wij met een hoog service niveau.”

Dafna Peters
Chief Operating Officer

"Met onze Web Applicatie Scan testen wij uw website op de meest gangbare hacker aanvallen en geven we precies aan welke verbeteringen nodig zijn."

Evy Stevens
Cybersecurity Support Hero

"Met onze security scans houden wij duizenden websites veilig. Wij begeleiden het hele proces, van voorbereiding tot en met resultaat."

Daisy van der Zwart
Cybersecurity Support Hero

Maak kennis met onze experts

Bijblijven in dit vakgebied is een uitdaging want ontwikkelingen gaan razendsnel. Forus-P volgt het op de voet en werkt met goed opgeleide mensen die gewend zijn om met de laatste technieken om te gaan. Ons team heeft dan ook alle expertise in huis.

Onze partners

Ons ultieme doel is om op het internet veiliger te maken. Omdat geen organisatie hetzelfde is, bieden we verschillende mogelijkheden aan. Daarbij werken wij regelmatig samen met een aantal experts.

Thuiswinkel.org

Sinds 2011 werken we samen met Thuiswinkel.org. We scannen de webwinkels van alle Thuiswinkel.org leden. Zijn de websites veilig dan mogen klanten zich aansluiten bij Thuiswinkel.org en het Forus-P Secure logo op hun website gebruiken.

OOK LID WORDEN?

BeCommerce

In 2015 zijn we gaan samenwerken met BeCommerce. Voor deze Belgische thuiswinkel organisatie scannen we de webwinkels van hun leden. Zijn de websites veilig dan mogen klanten zich aansluiten bij BeCommerce en het Forus-P Secure logo op hun website gebruiken.

OOK LID WORDEN?

ICTRecht

Sinds 2018 werken wij samen met onze partner ICTRecht. Zij leveren deskundig en praktisch juridisch advies over onder andere ICT en privacy. Door onze kennis te bundelen bent u verzekerd van zowel juridische als technische ondersteuning voor de veiligheid van uw organisatie.

JURIDISCH ADVIES NODIG?

JuriDox

Heeft u een juridisch document nodig, zoals een AVG verwerkersovereenkomst of een vrijwaring voor een pentest?  Door een eenvoudige vragenlijst in te vullen wordt een document op maat voor u gegenereerd. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox!

JURIDISCH DOCUMENT NODIG?

Wij staan voor u klaar!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons!

Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht in te vullen

Contactformulier over ons

Open chat
Can we help you?