ONZE PARTNERS

Krachten bundelen en kennis en ervaringen delen. Dat vinden wij heel belangrijk! Wij werken dan ook samen met een aantal partners. Zo kunnen we een breed pakket aan diensten op het gebied van cybersecurity aan onze klanten aanbieden. 

Wij hechten veel waarde aan partnerschappen met bedrijven die net zo betrokken zijn bij de klant als wij. Deze partners zijn dan ook geselecteerd vanwege hun unieke expertise in de diensten die zij bieden. Onze klanten kunnen daarom dan niet alleen rekenen op een hoog serviceniveau, maar ook op persoonlijk advies.

TW

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Met dit keurmerk straal je vertrouwen uit naar je (potentiële) klant. Als onderdeel van het certificeringsproces scannen wij de webwinkels van elk lid.

OOK LID WORDEN?

CyberIreland

Cyber Ireland

Cyber Ireland is een organisatie die bedrijven, de academische wereld en de overheid samenbrengt om de behoeften van cybersecurity in Ierland te vertegenwoordigen. Het doel is om innovatie, groei en concurrentievermogen van bedrijven, die hier deel van uitmaken, te versterken.

OOK LID WORDEN?

BeCommerce

Deze Belgische e-commerce organisatie is hét vertrouwenskeurmerk voor het online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Onze security scan maakt deel uit van de certificering. Zo kan de consument veilige webshops herkennen.

OOK LID WORDEN?

Partner worden?

We werken graag samen met andere experts op het gebied van cybersecurity en staan altijd open voor business partners die onze dienstverlening kunnen versterken. Neem gerust contact met ons om kennis te maken.

Bel +31(0)85-0802716 of vul onderstaand formulier in.

Qualys

Qualys

Door onze partnership met Qualys kunnen wij onze klanten webapplicatie scans met flinke korting aanbieden. Het hele proces, van voorbereiding tot rapport, kan aan ons wordt overgelaten of houdt alles zelf in de hand met een eigen Qualys licentie.

ADVIES NODIG?

PrivacyVerified

Privacy Verified

Om aan de AVG/GDPR wetgeving te voldoen en om privacy goed te managen biedt Privacy Verified (initiatief van ICTRecht) een certificeringsprogramma aan. Deze juridische check is een aanvulling op onze Security Audit.

JURIDISCH ADVIES NODIG?

KENNIS MAKEN?

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons!

Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht