SECURITY SCANS

Door onze proactieve opsporingsmethoden kunnen we voorkomen dat een hacker persoonsgegevens van een webapplicatie kan bemachtigen of andere schade kan aanrichten. Wij voeren geavanceerde scans uit om kwetsbaarheden op te sporen. Als er kwetsbaarheden in de scan naar voren komen, geven we dat door middels een beveiligd rapport, zodat het zo snel mogelijk opgepakt kan worden.

Pentesten

Zet onze hacker aan het werk

Tijdens onze uitgebreide pentest gaat onze hacker proberen kwetsbaarheden te vinden. Hierbij worden technieken gebruikt, zoals een hacker die zou gebruiken met het doel om ongeautoriseerd toegang te krijgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

SECURITY CHECK NODIG?

Per jaar voeren wij meer dan 5.000 security scans uit. We controleren op meer dan 900 kwetsbaarheden volgens onder andere de OWASP Top 10 lijst. Omdat er continu nieuwe kwetsbaarheden aan onze scanner worden toegevoegd, is het belangrijk om een webapplicatie regelmatig te laten controleren. Met behulp van onze kennis en expertise, maken wij dit ingewikkelde proces heel overzichtelijk.

Website eigenaar

Bij een eigen webapplicatie is veiligheid tegenwoordig een must. Met onze security scans nemen wij wat zorgen uit handen zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat het met de online veiligheid goed zit. Zelfs door kleine wijzigingen aan een website kunnen al kwetsbaarheden ontstaan. Daarom adviseren wij de scan minimaal één keer per maand uit te voeren.

APP EIGENAAR?

Het is belangrijk om apps te beschermen en te beveiligen. Minder veilige apps maken het hackers makkelijker om toegang te krijgen tot de accountgegevens van klanten. Onze security scan geeft aan of en waar kwetsbaarheden worden gevonden. Een enkele scan is een goed startpunt, maar als de app vaak verandert, raden we onze periodieke scans aan.

WEBSITE DEVELOPER?

Als professionele website ontwikkelaar wordt er naar een optimaal werkende webapplicatie gestreefd. Daarbij is online veiligheid minstens zo belangrijk. Tijdens verschillende fases van de ontwikkeling van een site, is het aan te raden de veiligheid te checken. Met onze security scan weten klanten dat er een veilige webapplicatie opgeleverd wordt.

MEER INFO OF ADVIES NODIG?

Meer informatie of offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op.

Wij gebruiken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze achtergelaten worden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht