Security Scans

Door onze proactieve opsporingsmethoden kunnen we voorkomen dat een hacker persoonsgegevens van uw website/webshop kan bemachtigen of andere schade kan aanrichten. Wij voeren geavanceerde scans uit om kwetsbaarheden op te sporen. Als er kwetsbaarheden in de scan naar voren komen, zorgen we er samen voor dat alles weer zo snel mogelijk veilig is.

Veilige website?

Per jaar voeren wij meer dan 5.000 security scans uit. Er wordt gezocht naar kwetsbaarheden volgens onder andere de OWASP Top 10 lijst. Omdat er continu nieuwe kwetsbaarheden aan onze scanner worden toegevoegd, is het belangrijk om een website regelmatig te laten controleren.

Met behulp van onze kennis en expertise, maken wij dit ingewikkelde proces heel overzichtelijk.

Website eigenaar?

Bij een eigen website / webshop is veiligheid tegenwoordig een must. Met onze security scans nemen wij wat zorgen uit handen zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat het met de online veiligheid goed zit. Zelfs door kleine wijzigingen aan een website kunnen al kwetsbaarheden ontstaan. Daarom adviseren wij de scan minimaal één keer per maand uit te voeren.

Website developer?

Als professionele webontwikkelaar wordt er naar een optimaal werkende webapplicatie gestreefd. Daarbij is online veiligheid minstens zo belangrijk. Tijdens verschillende fases van de ontwikkeling van een site, is het aan te raden de veiligheid te checken. Met onze security scan weten klanten dat er een veilige webapplicatie opgeleverd wordt.

Interesse in onze diensten?

Meer informatie of offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op.

Wij gebruiken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze achtergelaten worden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht
Aanvraagformulier Diensten

Open chat
Can we help you?