+31 (0) 481 377 265 secure@forus-p.com

Security Scans

Door onze proactieve opsporingsmethoden kunnen we voorkomen dat een hacker persoonsgegevens van uw website of webshop kan bemachtigen of andere schade kan aanrichten. Hiervoor voeren wij geavanceerde scans uit om kwetsbaarheden op te sporen. Als er problemen opduiken, zorgen we er samen voor dat alles weer zo snel mogelijk waterdicht is.

Beveilig uw website zonder grote investering

Per jaar voeren wij meer dan 4.000 security scans uit. Meer dan 300 scripts worden gebruikt om te zoeken naar de meest gevaarlijke kwetsbaarheden volgens de OWASP Top 10 lijst. Er worden steeds nieuwe kwetsbaarheden ontdekt die aan onze scanner worden toegevoegd. Daarom is het belangrijk om uw website veilig te houden. 

Laat ons uw webomgeving eenvoudig, snel en zonder al te grote investeringen op veiligheid testen!

Bent u een website eigenaar?

U heeft een eigen website en/of webshop. Voor u is veiligheid een must en u wilt zich daar dan ook geen zorgen over maken. Maar u wilt ook dat bezoekers erop kunnen vertrouwen dat het met de veiligheid goed zit en dat ze geen gevaar lopen als ze een betaling doen. Met onze security scans weet u zeker dat u uw klanten online veiligheid biedt.

Bent u een website ontwikkelaar?

U streeft naar een optimaal werkende website of webshop waarmee uw klanten hun doelstellingen kunnen halen. Als professionele webontwikkelaar vindt u het bieden van online veiligheid minstens zo belangrijk. Met onze security scan verzekert u uw klanten dat u een veilige webapplicatie heeft opgeleverd.

~

Gebruikt uw website veilige internetstandaarden?

Het gebruik van betrouwbare standaarden draagt bij aan een hogere veiligheid en consumentenvertrouwen. Is uw websiteverbinding voldoende beveiligd (https/TLS (SSL)), is uw domeinnaam is wel ondertekend (DNSSEC) en zijn de veilige e-mailstandaarden DMARC, DKIM, SPF en (start)TLS wel ingesteld?

u

Wilt u uw klanten liever optimale IT-security bieden?

Onze speciaal samengestelde service pakketten bieden u dan wellicht de oplossing. Wij assisteren u graag bij het inventariseren van risico’s in uw internetomgeving, het uitvoeren van een pentest en de communicatie met juridische afdelingen. En in geval van een datalek of serieus IT-incident komen wij snel in actie.

Onze werkwijze

Aankondiging scan

Voordat een scan wordt uitgevoerd, geven wij aan welke voorbereidingen nodig zijn. Een voorkeur voor datum en/of starttijd mag altijd doorgegeven worden. Wij kunnen een scan 24/7 starten.

Uitvoering scan

Een website of webshop wordt tijdens de scan uitvoerig getest op kwetsbaarheden. De scan kan maximaal 25 uur duren. Eventuele high risk kwetsbaarheden worden handmatig gecontroleerd.

Rapport met resultaat

Na de scan sturen wij u een beveiligd rapport. Hierin geven we aan welke eventuele kwetsbaarheden zijn gevonden en welke acties u kunt nemen om de veiligheid van uw website te verbeteren.

Eventuele herscan

Wanneer er high risk kwetsbaarheden worden gerapporteerd, adviseren wij deze zo snel mogelijk te repareren. Daarna voeren we ter controle een herscan voor u uit, net zolang totdat de website veilig is.

Onze Prijzen

Voor website eigenaren

Andere frequenties mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor website ontwikkelaars

Benieuwd naar deze dienst?

Wilt u meer informatie over onze security scans of één van onze andere diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht in te vullen

Aanvraagformulier Diensten

7 + 7 =

Security nieuws in uw inbox!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van IT-security en ontvang één keer in de maand onze service bulletin.

You have Successfully Subscribed!