SECURITY SCANS VOOR WEBSITE EIGENAAR

Met onze security scan is snel duidelijk of een webapplicatie veilig is. Ons rapport geeft aan of en waar kwetsbaarheden gevonden worden.

Onze licenties zijn gebaseerd op het aantal scans per jaar. Kies hieronder een licentie die het beste past of neem contact met ons op voor een passend advies.

Onze pentesten

Zet onze hacker aan het werk

Tijdens onze uitgebreide pentest gaat onze hacker proberen kwetsbaarheden te vinden. Hierbij worden technieken gebruikt, zoals een hacker die zou gebruiken met het doel om ongeautoriseerd toegang te krijgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Aankondiging scan

Voordat een scan wordt uitgevoerd, geven wij aan welke voorbereidingen nodig zijn. Een voorkeur voor datum en/of starttijd mag altijd doorgegeven worden. Wij kunnen een scan 24/7 starten.

Uitvoering scan

Een webapplicatie wordt tijdens een scan uitvoerig getest op gevaarlijke kwetsbaarheden, inclusief Cross Site Scripting en SQL Injections. Een scan duurt maximaal 25 uur.

Rapport met resultaat

 Na de scan geven wij in een beveiligd rapport aan welke eventuele kwetsbaarheden zijn gevonden. Hiermee kan actie ondernomen worden om de veiligheid van de website / webshop te verbeteren.

Eventuele herscan

Wij adviseren altijd om in ieder geval de high risk kwetsbaarheden zo snel mogelijk te repareren. Het is aan te raden om daarna een herscan uit te voeren om te controleren of het is opgelost.

Onze Prijzen

Prijzen per URL per jaar, excl. BTW

Eenmalige scan

Voor 199 euro kunnen wij ook een eenmalige security scan uitvoeren. Wij bereiden de scan dan zorgvuldig voor en na afloop sturen wij de uitslag met een beveiligd rapport in PDF-formaat. Een eventuele herscan na het oplossen van high risks kost 150 euro per scan.

Wat krijg ik?

  • Scans inclusief check op OWASP Top 10 kwetsbaarheden en controle SSL
  • Maandelijkse malware check
  • Rapporten altijd beveiligd met wachtwoord (beschikbaar in pdf en html)
  • Herscan = Controle na oplossen van high risks
  • Vanaf Bronze: ForusP Secure logo op de site (voorwaarden)
  • Gold: Pentest van 5 dagen (meer informatie)
  • Maatwerk is mogelijk (prijs in overleg)

Support

Basic support
Eenmalig aanwijzingen over high risks en controle van geconstateerde false positive(s).

Uitgebreide support
Technische ondersteuning bij vragen over alle tijdens de scan geconstateerde risks.

Thuiswinkel actie

Het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk is het bekendste en meest kwalitatieve keurmerk voor webwinkels die aan consumenten verkopen. Alle leden van Thuiswinkel.org doorlopen elk jaar een certificeringstraject, bestaande uit een juridische check, financiële monitoring en onze security scan.

20% korting op maandelijkse scans

SPECIAAL VOOR THUISWINKEL LEDEN

Hackers zoeken constant naar zwakke plekken in websites én er komen steeds nieuwe kwetsbaarheden bij. Om ervoor te zorgen dat jouw website het hele jaar door beschermd blijft tegen cyberaanvallen, biedt Forus-P speciaal voor Thuiswinkel leden maandelijkse security scans aan met 20% korting. Zo wordt je website veel vaker en op veel meer punten gecontroleerd. Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Ook Thuiswinkel lid worden?

Het Thuiswinkel keurmerk zorgt voor meer vertrouwen van consumenten en dus voor meer conversie. Wil jij vertrouwen uitstralen naar je (potentiële) klanten? Sluit je dan aan bij Thuiswinkel.org en geniet van de vele voordelen.

Interesse of advies nodig?

Meer informatie of offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op.

Wij gebruiken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht in te vullen

Aanvraagformulier Diensten

Open chat
Can we help you?