SECURITY SCANS VOOR WEBSITE EIGENAAR

Met onze security scan is snel duidelijk of een webapplicatie / website / webshop veilig is. Ons rapport geeft aan of en waar kwetsbaarheden gevonden worden.

Onze licenties zijn gebaseerd op een aantal scans per jaar. Kies hieronder de licentie die het beste past of neem contact met ons op voor een passend advies.

Onze pentesten

Zet onze hacker aan het werk

Tijdens onze uitgebreide pentest gaat onze hacker proberen kwetsbaarheden te vinden. Hierbij worden technieken gebruikt, zoals een hacker die zou gebruiken met het doel om ongeautoriseerd toegang te krijgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze security scans

Onze scanner controleert de webapplicatie op gevaarlijke kwetsbaarheden, onder andere uit OWASP Top 10, inclusief Cross Site Scripting en SQL Injections. Een eventuele login en/of subdomeinen nemen wij mee. Daarnaast voeren wij een SSL check uit.

Eenmalige scan

Wij kunnen een security scan al voor 199 euro uitvoeren. Wij bereiden de scan dan zorgvuldig voor en na afloop sturen wij de uitslag met een beveiligd rapport in PDF-formaat. Een (her)scan na het oplossen van high risks ter controle is altijd aan te raden en kost 150 euro. Vul onderstaand formulier in om een scan aan te vragen.

Periodieke scans

Wij adviseren altijd om een webapplicatie regelmatig te controleren op gevaarlijke kwetsbaarheden. Hiervoor bieden wij licenties aan met kwartaal, 2-maandelijkse, maandelijkse en wekelijkse scans. Zo wordt de webapplicatie het hele jaar door goed in de gaten gehouden.

Combinatie pentest

Ook een handmatige controle? Binnen onze Gold licentie worden de maandelijkse en wekelijkse scans gecombineerd met een uitgebreide penetratietest. Deze handmatige test neemt vijf dagen in beslag en mag worden uitgevoerd binnen het jaar van de licentie.

Onze werkwijze

Aankondiging scan

Voordat een scan wordt uitgevoerd, geven wij aan welke voorbereidingen nodig zijn. Een voorkeur voor datum en/of starttijd mag  doorgegeven worden. Wij kunnen een scan op elk moment starten wanneer het uitkomt.

Uitvoering scan

Een webapplicatie wordt tijdens een scan uitvoerig getest op gevaarlijke kwetsbaarheden, inclusief achter de login indien aanwezig.  Een scan kan tot 25 uur duren, waarna we handmatig controleren of alle tests zijn doorlopen.

Rapport met resultaat

Na de scan geven wij in een beveiligd rapport aan welke eventuele kwetsbaarheden zijn gevonden. Hiermee kan actie ondernomen worden om de veiligheid van de webapplicatie te verbeteren.

Eventuele herscan

Wij adviseren altijd om in ieder geval de high risk kwetsbaarheden zo snel mogelijk te repareren. Daarna raden we aan om een herscan uit te voeren om te controleren of de risico’s daadwerkelijk zijn opgelost.

Onze Prijzen

Prijzen per URL per jaar, excl. BTW

Thuiswinkel actie

Het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk is het bekendste en meest kwalitatieve keurmerk voor webwinkels die aan consumenten verkopen. Alle leden van Thuiswinkel.org doorlopen elk jaar een certificeringstraject, bestaande uit een juridische check, financiële monitoring en onze security scan.

20% korting op maandelijkse scans

SPECIAAL VOOR THUISWINKEL LEDEN

Hackers zoeken constant naar zwakke plekken in websites én er komen steeds nieuwe kwetsbaarheden bij. Om ervoor te zorgen dat jouw website het hele jaar door beschermd blijft tegen cyberaanvallen, biedt Forus-P speciaal voor Thuiswinkel leden maandelijkse scans aan met 20% korting. Zo wordt je website veel vaker en op veel meer punten gecontroleerd.

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Ook Thuiswinkel lid worden?

Het Thuiswinkel keurmerk zorgt voor meer vertrouwen van consumenten en dus voor meer conversie. Wil jij vertrouwen uitstralen naar je (potentiële) klanten? Sluit je dan aan bij Thuiswinkel.org en geniet van de vele voordelen.

Interesse of advies nodig?

Meer informatie of offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op.

Wij gebruiken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

* Verplicht in te vullen

Aanvraagformulier Diensten