+31 (0) 481 377 265 secure@forus-p.com

Werken bij ons

 

Bij Forus-P zijn wij altijd op zoek naar mensen die zichzelf en onze diensten beter maken. Ben jij gedreven, leergierig en loyaal? Kun je goed zelfstandig werken en heb je een service en klantgerichte instelling? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een groeiende organisatie waar voldoende ruimte is voor ontplooiing en initiatief erg wordt gewaardeerd? Voor ons kantoor in Elst (gld) zijn wij op dit moment op zoek naar een:

Security Support Medewerker
Verantwoordelijk voor goed laten verlopen van periodieke Web Application Security scans op de websites van onze klanten. Het voorbereiden van scans, pro-actief signaleren van problemen, beoordelen en adequaat opvolgen van scans met onveilige uitslag en adviseren en assisteren van klanten en webontwikkelaars bij het oplossen van geconstateerde kwetsbaarheden zijn hier onderdeel van.
Lees meer

(Senior) Security Analist
Verantwoordelijk voor de uitvoering van Security projecten binnen het daarvoor gestelde tijdspad en voor de communicatie van technische issues naar klanten. Daarbij werk je regelmatig samen met onze partners en collega’s.
Lees meer

Open sollicitatie
Heb je interesse en wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Klik op onderstaande button en stuur je CV met begeleidend schrijven naar Mandy Boer. Je krijgt altijd een reactie!

Security nieuws in uw inbox!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van IT-security en ontvang één keer in de maand onze service bulletin.

You have Successfully Subscribed!