Werken bij ons

Forus-P is specialist op het gebied van cybersecurity. Wij zijn een hardwerkend, maar gezellig, klein familiebedrijf en richten ons vooral op het uitvoeren van geavanceerde security scans op de webapplicaties van onze klanten. Daarnaast voeren wij ook allerlei pentesten en security audits uit. Door de veiligheid van websites en webshops te testen, proberen we te voorkomen dat deze misbruikt kunnen worden door hackers.

Vacatures

Wij vinden het heel belangrijk dat onze nieuwe collega goed in ons team past. Je bent dan ook een echte teamspeler, al moet je ook zelfstandig kunnen werken. Verder ben je leergierig en loyaal. We nemen ons werk heel serieus, maar met een gezonde dosis humor.

OFFICE Hero

Werk uit handen nemen maakt jou blij. Daarnaast ben je handig met de computer en kun je, wanneer de werkdruk ineens piekt, prioriteiten stellen en secuur blijven werken.

Voor ons kantoor in Duiven zijn wij op zoek naar een part-time administratief medewerker die verantwoordelijk is voor allerlei administratieve handelingen rondom het proces van onze security scans. 

Can we help you?