Werken bij ons

Forus-P is specialist op het gebied van cybersecurity. Wij zijn een gezellig, klein familiebedrijf en richten ons vooral op het uitvoeren van geavanceerde scans op de webapplicaties van onze klanten. Daarnaast voeren wij ook allerlei pentesten en security audits uit. Door de veiligheid van webapplicaties te testen, proberen we te voorkomen dat deze misbruikt kunnen worden door hackers. Dit doen wij met een proactieve, persoonlijke en transparante aanpak.

Vacatures

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega leergierig en loyaal is en een gezonde dosis humor heeft. Daarnaast ben je een goede teamspeler, heb je een klantgerichte instelling en kun je goed prioriteren.

Leergierige Duizendpoot

(Cyber Security Support Hero)

Ben je niet bang om iets nieuws te leren? En voel jij je helemaal thuis in een klein team met informele werksfeer? Of je nou herintreder bent, net van school komt of al ervaring hebt, voor ons kantoor in Duiven zijn we op zoek naar iemand die we zelf helemaal kunnen opleiden. Wij vragen dan ook geen specifieke kennis en het ontbreken van een technische achtergrond is zelfs een pluspunt. Wel moet je handig zijn met de computer en secuur kunnen werken.

Can we help you?